Suatu pengantara yang dikawal ketat oleh EU dan .

Platform perdagangan dalam talian global ini menawarkan khidmat sokongan klien dalam 20 bahasa. Ia merupakan platform perdagangan dalam talian termurah yang pernah wujud dengan pembayaran pertama hanya bernilai $10. Setiap pedagang baharu berpeluang membuka akaun percubaan percuma. Untuk melakukannya anda perlu klik pada butang "Akaun". Kemudian anda perlu isikan maklumat peribadi anda. Jika anda ingin terus menjana wang serta-merta, hanya perlu klik "Mula Berdagang".

Deposit merupakan alat kewangan yang mudah digunakan. Ianya termasuk indeks pasaran, pertukaran komoditi dan kepelbagaian mata wang. Pedagang baharu disyorkan menyertai bidang ini menggunakan padanan pelbagai mata wang, kerana ia mudah untuk diselia dan menjana keuntungan.

Anda boleh lihat satu contoh penggunaan USD dan EUR melalui foto di bawah.

 

 

Untuk memilih jangka waktu luput saham, iaitu jangka waktu pasaran anda diselenggara (beberapa saat - lima bulan) anda perlu tekan butang EUR/USD. Jangka waktu ini biasanya bergantung kepada matlamat perdagangan peserta saham serta jumlah wang yang dilaburkan. Sebagai contoh, dengan bantuan Dolar dan Euro anda boleh membuat urus niaga mudah kerana kadarnya tidak terdedah kepada perubahan berterusan dan ia mudah diselia. Atas sebab ini kita akan menetapkan jangka waktu luput sekitar 5-60 minit.

Namun begitu, jika anda memilih Dolar AS dan BTC, kami syorkan anda pilih 15 minit kerana kadar bagi mata wang di atas terdedah kepada perubahan berterusan.

 

Pelaburan wang anda yang pertama

 

 

Gambar di atas menunjukkan kepelbagaian hasil bagi pelaburan pertama anda. Pelaburan pertama kita ialah $400. Selepas memilih jumlah wang, instrumen saham mengira sejumlah $364. Tetapi dalam keadaan rugi, kita mempunyai risiko untuk hilang sejumlah $400.

 

Tentukan nasib anda

Langkah terakhir adalah untuk membuat keputusan berkenaan masa depan anda. Anda mempunyai dua pilihan: dalam situasi di mana anda yakin dengan usaha anda, anda boleh memilih "Naik", tetapi jika anda kurang yakin adalah lebih baik anda memilih "Turun". Kami memilih "Naik" memandangkan padanan EUR dan USD membayangkan kejayaan.

Apabila jangka waktu luput tiba anda akan tahu jika anda berjaya atau tidak. Ingat, jika anda berjaya, anda akan memperoleh kedua-dua pendahuluan dan keuntungan anda, jika anda gagal, pulangan anda hanyalah berupa pendahuluan anda.

Oleh itu, kami yakin bahawa ejen ini menyediakan platform perdagangan dalam talian terbaik yang pernah wujud bagi pedagang baharu kerana ia sangat mudah untuk digunakan. Walau bagaimanapun, setiap usaha memerlukan pengalaman untuk berjaya, jadi ia akan mengambil masa untuk memperoleh kemahiran profesional dalam bidang ini. Untuk memahirkan diri sebaik mungkin anda perlu memerhatikan pergerakan harga saham dengan sangat kerap. Tambahan pula, kejayaan menuntut latihan yang berterusan.

 

 

SIMPLE AND RELIABLE
MONEY WITHDRAWAL
Skrill
Neteller
Mastercard
Visa
Maybank
RHB Bank
Hong Leong Bank
CIMB Bank
Public Bank
AmBank
Astropay
GENERAL RISK WARNING
The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose